Email

info@fysiotherapie-elderveld.nl

Telefoon

026 - 381 0934

MAAK KENNIS MET

Ons team van specialisten

Ons team bestaat momenteel uit 6 fysiotherapeuten, 1 vaste waarneemster en 2 praktijkassistentes. Alle therapeuten staan geregistreerd in een kwaliteitsregister voor fysiotherapeuten (KRF of SKF). Ook staan alle therapeuten met hun specialisatie(s) in de betreffende deelregisters voor gespecialiseerde fysiotherapie. Regelmatig hebben wij intercollegiaal overleg met elkaar, met als doel u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Heeft u een voorkeur voor een bepaalde therapeut dan kunt u dit altijd kenbaar maken.
Miranda Gerdsen

---------------

FUNCTIES

Praktijkassistente

WERKDAGEN

Maandagochtend
Woensdagochtend
Donderdagochtend

OVER MIRANDA

Miranda is sinds juni 2020 werkzaam in onze praktijk. Zij heeft samen met Ellen een ondersteunende functie voor de therapeuten en eigenaars tijdens de dagelijkse gang van zaken in de praktijk. Voor vragen over afspraken, nota’s of andere praktijkzaken kunt u altijd bij Miranda terecht. Hiervoor heeft Miranda jarenlange ervaring in administratieve functies opgedaan.

Benjamin Hagen

BIG-NUMMER 99912863804

FUNCTIES

Praktijkeigenaar
Fysiotherapeut
Manueeltherapeut MSc.
Dry Needler
Fysiofit en COVID revalidatie
Claudicatio training

WERKDAGEN

Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag

OVER BENJAMIN

Sinds december 2010 is Benjamin werkzaam binnen onze praktijk. Hij heeft zijn diploma behaald aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen in 2010 en in 2016 zijn masterdiploma als manueeltherapeut aan de SOMT. Hiervoor heeft hij ervaring opgedaan door het werken in de sportschool en het verzorgen van fysiofittrainingen.

 

Ineke Kempes

BIG-NUMMER 19060957504

FUNCTIES

Fysiotherapeut
Psychosomatisch Fysiotherapeut
Oedeemtherapeut

WERKDAGEN

Woensdag
Vrijdag

OVER INEKE
Ineke is sinds november 2021 werkzaam in onze praktijk. Ineke behaalde in 1989 haar diploma fysiotherapie in Den Haag, sinds 2002 is zij geregistreerd als oedeemtherapeut en sinds 2008 geregistreerd als psychosomatisch fysiotherapeut. Ineke heeft jarenlange ervaring als fysiotherapeut (zij is geen onbekende in de wijk Elderveld) en brengt met haar specialisaties extra expertise in ons team. Samen met u werken aan het herstel van uw balans en het bereiken van uw doelen is haar drijfveer als fysiotherapeut.
Linda Lammertink

BIG-NUMMER 99034135204

FUNCTIES

Fysiotherapeut
Waarneemster

WERKDAGEN

Wisselend

OVER LINDA

Linda is alweer een aantal jaren een vast gezicht binnen onze praktijk. Linda is in 1988 afgestudeerd aan de academie voor fysiotherapie (Jan van Essen) in Amsterdam Zij heeft jarenlange ervaring als fysiotherapeut en springt regelmatig bij als er therapeuten afwezig zijn vanwege o.a. vakantie of nascholing en ook bij drukte in de praktijk draagt zij regelmatig haar steentje bij.

Anne Lubbers

BIG-NUMMER 19921166204

FUNCTIES

Fysiotherapeut
Geriatriefysiotherapeut MSc.
Fysiofit en COVID revalidatie

WERKDAGEN

Maandag
Dinsdag
Woensdagochtend
Donderdag

OVER ANNE

Anne werkt sinds december 2017 in onze praktijk. Zij heeft haar diploma fysiotherapie behaald in 2016 aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Zij heeft sindsdien ervaring opgedaan in diverse praktijken en bij Herstelcentrum Dekkerswald. Zij heeft zich gespecialiseerd in het behandelen van neurologische aandoeningen, zoals de ziekte van Parkinson, MS, ALS, CVA enz. De complexiteit van deze aandoeningen ziet zij als een grote puzzel om samen met de patiënt op te lossen om tot een goed resultaat te komen. In 2021 heeft zij de masteropleiding tot geriatriefysiotherapeut succesvol afgerond.

Ellen Monteban

---------------

FUNCTIES
Praktijkassistente
WERKDAGEN

Dinsdagochtend
Donderdagochtend
Vrijdagochtend

OVER ELLEN

Ellen is sinds juli 2020 werkzaam in onze praktijk. Zij heeft samen met Miranda een ondersteunende functie voor de therapeuten en eigenaars tijdens de dagelijkse gang van zaken in de praktijk. Voor vragen over afspraken, nota’s of andere praktijkzaken kunt u altijd bij Ellen terecht. Hiervoor heeft Ellen jarenlang gewerkt bij een zorgverzekeraar op onder andere de declaratie-afdeling.

 

Hans Stegehuis

BIG-NUMMER

FUNCTIES

Algemeen Fysiotherapeut
Fysiofit

WERKDAGEN

Maandag
Dinsdag
Donderdag
Vrijdag

OVER HANS

Hans is vanaf april 2023 werkzaam in onze praktijk. Hans behaalde zijn diploma fysiotherapie in 2014 aan de THIM Hogeschool voor Fysiotherapie. Hans heeft zich gespecialiseerd in het hands-on behandelen van bij voorbeeld nek- en rugklachten. Daarnaast heeft hij veel ervaring met medical taping en revalidaties na o.a. knie- en heupprothese operaties. Daarnaast is Hans regelmatig in de oefenzaal te vinden bij verschillende klachten, waarbij conditie- en krachtverbetering bijdraagt aan het herstel. In juni 2023 is Hans gestart met de opleiding tot dry needler.

Monique Verharen-Arts

BIG-NUMMER 19060957504

FUNCTIES

Praktijkeigenaar
Fysiotherapeut
Bekkenfysiotherapeut MSc.
Zwangerfit
Fysiofit

WERKDAGEN

Maandag
Dinsdag
Donderdag
Vrijdag

OVER MONIQUE
Monique heeft in 2003 haar diploma fysiotherapie behaald op de hogeschool van Utrecht en in 2014 haar masterdiploma bekkenfysiotherapie aan de SOMT. Sinds 2005 is zij werkzaam in onze praktijk. Zij heeft zich vooral gericht op het behandelen van mensen met bekkenbodemklachten en het begeleiden van zwangeren. Na het volgen van diverse cursussen op dit gebied was het een logische stap om te kiezen voor de specialisatie bekkenfysiotherapie. Tevens is Monique gespecialiseerd in diastaseklachten.
Jessie Vonk

BIG-NUMMER 19914638904

FUNCTIES

Fysiotherapeut
COPD/ Longfysiotherapie
GLI (gecombineerde leefstijl interventie)
COVID revalidatie
Claudicatio Training

WERKDAGEN

Maandag
Woensdag
Donderdag

OVER JESSIE

Jessie is vanaf februari 2023 werkzaam in onze praktijk. Jessie behaalde haar diploma fysiotherapie in 2011 aan de Hogeschool van Utrecht. Jessie heeft zich gespecialiseerd in de behandeling van chronische patiënten. Zoals patiënten met Claudicatio/PAV (etalagebenen), COPD, Covid-19 en leefstijlgerelateerde aandoeningen. Zij heeft veel affiniteit met en expertise in de behandeling van longpatiënten. Deze groep wil zij motiveren middels leefstijladvies, beweegtraining, en beweegervaring. Jessie is naast fysiotherapeut ook leefstijlcoach en zal binnen de praktijk de GLI gaan opzetten. Jessie is aangesloten bij Chronisch Zorgnet.